O nama

ORBAN TEHNIKA osnovana je prije 33 godina, točnije 27.02.1991. Distribucija proizvoda iz područja elektro-mehaničkih komponenata za industriju s posebnim naglaskom na područje tračnih vozila, brodogradnju, procesnu i drugu sličnu visokozahtjevnu industriju i danas je naša glavna djelatnost.

Što Vam možemo ponuditi?

Vjerujemo da Vam naš asortiman i sva postojeća rješenja s kojima smo se susretali u dosadašnjem poslovanju mogu pomoći i u Vašoj djelatnosti. Nudimo Vam pomoć u realizaciji svih Vaših postojećih i budućih projekata, kako u poćetnim razvojnim fazama ideje, tako i u realizaciji svakog i najzahtjevnijeg projekta.

Pozivamo Vas stoga da se ukratko upoznate s nama i našim programom distribucije putem naših web stranica te stranicama naših principala kako bi dobili uvid u širinu primjene svih dostupnih proizvoda.

Naša misija

Zadržati vodeću ulogu u distribuciji elektro-mehaničkih komponenata za tračna vozila. Edukacija naših partnera putem kućnih sajmova i konferencija s ciljem informiranja o novostima i novim proizvodima iz našeg programa distribucije.

Naša vizija

Postati partner svim sadašnjim i budućim kupcima našeg programa distribucije kroz aktivno sudjelovanje u toku dizajna, projekta i konstrukcije na velikim projektima. Cilj je tehnička pomoć pri odabiru najadekvatnijih komponenti s ciljem ostvarivanja maksimalne funkcionalnosti uz minimalni potrebni trošak.