EAO je najveći svjetski proizvođač tipkala, prekidača i signalnih elemenata sa tradicijom od 1947. Poznat je i kao proizvođač koji je patentirao i proizveo prvo osvijetljeno tipkalo na svijetu. Izuzetno širok asortiman i modularna gradnja omogućavaju optimalan izbor za svakog korisnika.

EAO je smješten u Švicarskoj, a svoje tvornice ima u Francuskoj, Njemačkoj i Švicarskoj. Proizvodi ove tvornice dostupni su na 5 kontinenata, a certificirani su sa ISO 9001, ISO 14001, VDA 6.1 i ISO/TS 16949 standardima.

ORBAN TEHNIKA ovlašteni je distributer EAO proizvoda za Hrvatsku. Za detaljne informacije o EAO proizvodima, posjetite EAO web-stranicu na kojima ćete naći kompletan asortiman proizvoda, kataloge, tehničke karakteristike, brošure sa mogućnostima primjene.
Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom uredu u Zagrebu gdje smo Vam u mogućnosti odgovoriti na sva Vaša pitanja, pokazati proizvode uživo i predočiti Vam sve potrebne prospektne materijale.

EAO asortiman

EAO proizvodi široki spektar proizvoda koji su namijenjeni da ispune najviša očekivanja u najtežim industrijskim okruženjima. Takva težnja za izvrsnosti rezultirala je i nagradama za industrijski dizajn. prekidač_tipkalo_signalne_lampica

Širina asortimana obuhvaća vodootporne, osvijetljene prekidače, tipkala, signalne lampice i slične signalne elemente, STOP prekidače, zakretne prekidače, prekidače s ključem i zujalice. Uz sve to postoji i širok sortiment taktilnih prekidača za ugradnju na tiskane pločice i izradu panela.
Tipkala i prekidače odlikuju odlična IP zaštita – IP65 ili čak IP67 (sa silikonskom membranom).

Proizvodi su podijeljeni u serije. U večini serija tipkala, odn. prekidače, moguće je modularno slagati i to od sljedećih dijelova: aktuatora, kontaktnog bloka, prstena za normalnu ili upuštenu ugradnju, leća u različitim bojama, prozirnih folije sa oznakama, lampica ili LED dioda u različitim bojama.

Primjena EAO proizvoda

EAO se etablirao na svjetskoj razini kao pouzdani dobavljač za različite grane industrije: u transportu, strojogradnji, dizalima i dizalicama, brodogradnji, specijalnim vozilima i viličarima, ručnim i manjim uređajima te procesnim uređajima i konzolama, samostalnim uređajima i instrumentaciji.

Mogućnosti primjene su, dakako, neograničene, što najbolje dokazuju naši kupci koji stalno nalaze nova područja primjene EAO proizvoda u svojim projektima.

Pogledajte naše reference i projekte u kojima su korišteni EAO proizvodi.

EAO video

EAO katalozi

EAO projekti