LÜTZE je firma osnovana 1958. godine, a već 50 godina proizvodi elektroničke i elektrotehničke komponente za automatizaciju, a također razvija i proizvodi jedinstvena i visoko tehnološka rješenja za tračna vozila.
Od osnutka filozofija ove firme je proizvoditi najnaprednija rješenja u svom području – automatizaciji i tračnim vozilima. Zbog toga su ulaganja u istraživanje i razvoj novih proizvoda osjetno viša nego što je to prosjek u branši.

ORBAN TEHNIKA ovlašteni je distributer LÜTZE proizvoda za Hrvatsku. Za detaljne informacije o LÜTZE proizvodima, posjetite LÜTZE web-stranicu na kojima ćete naći kompletan asortiman proizvoda, kataloge, tehničke karakteristike, brošure sa mogućnostima primjene.

LÜTZE transportna rješenja

Elektroničke komponente na željezničkim vozilima izloženi su mnogim vanjskim utjecajima, ali unatoč tome moraju biti izuzetno izdržljivi i pouzdani.
LÜTZE razvija i proizvodi električne komponente za željeznička vozila već 20 godina. Bilo da trebate komponente za kontrolnu tehnologiju, komponente sučelja ili optičku i akustičku signalizaciju posjetite LÜTZE web stranicu posvećenu transportnim rješenjima.

LÜTZE katalozi