PMA je Švicarski proizvođač fleksibilnih zaštitnih cijevi koji je svoju proizvodnju započeo 1975. godine. Specijalizirao se za proizvodnju fleksibilnih zaštitnih cijevi za zaštitu električnih kablova za posebno teške uvjete ugradnje. Proizvodi ove firme garantiraju iznimnu trajnost, kvalitetu i fleksibilnost prilikom izvođenja i najkompleksnijih projekata u različitim područjima primjene za koje posjeduju sve potrebne certifikate.

Izvrsna reputacija i pozicija lidera na tržištu fleksibilnih zaštitnih cijevi zasluga je posvećenosti ove firme prema proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda, korištenju najnovijih tehnologija pri proizvodnji kao i intezivnom testiranju koje prolaze finalni proizvodi. Korištenje novih polimera i aditiva pri proizvodnji znače i konstantno poboljšanje potojećih i proizvodnja novih proizvoda, pa sada PMA u svom proizvodnom programu raspolaže sa približno 7000 artikala.
PMA je dio kompanije ABB Switzerland AG od 01.01.2016.

ORBAN TEHNIKA ovlašteni je distributer PMA proizvoda za Hrvatsku Za detaljne informacije o PMA proizvodima, posjetite PMA web-stranicu na kojima ćete naći kompletan asortiman proizvoda, kataloge, tehničke karakteristike, brošure sa mogućnostima primjene.
Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom uredu u Zagrebu gdje smo Vam u mogućnosti odgovoriti na sva Vaša pitanja, pokazati proizvode uživo i predočiti Vam sve potrebne prospektne materijale.

Zašto koristiti PMA proizvode?

Područje primjene PMA proizvoda

Područje primjene PMA proizvoda je izuzetno široko, pa ćemo navesti zaštitu različitih električnih instalacija u:
Fleksibilne zaštitne cijevi u zadnjim godinama uspješno zamjenjuju zastarjele, skupe, nefleksibilne i za instalaciju komplicirane kabelske kanalice. Sustavi i rješenja koje PMA pruža u različitim industrijskim granama danas su široko prepoznata i korištena u najtežim uvjetima rada sa već dokazanom trajnosti na najzahtjevnijim projektima.

Metode testiranja PMA proizvoda

Visoki priotitet pri razvoju i proizvodnji novih proizvoda PMA polaže na razvoj i kontstantno ulaganje u odjel za testiranje proizvoda. Sa tim pristupom PMA značajno utječe i na donošenje čitavog niza novih standarda koji postaju internacionalno prihvaćeni. Za PMA fleksibilne zaštitne cijevi postoje različite metode testiranja njihove kvalitete i izdržljivosti. Svakako pogledajte koje su i kakve sve to metode testiranja koje prolaze PMA cijevi prije puštanja proizvoda u proizvodnju i distribuciju.

Primjenom različitih materijala i aditiva, PMA na tržište godišnje plasira 50-ak novih proizvoda koji uz rigorozna mehanička testiranja imaju i odličnu kemijsku otpornost na mnoge kiseline, ulja i masti.

Korištenje novih polimera i aditiva pri proizvodnji znače i konstantno poboljšanje potojećih i proizvodnja novih proizvoda, pa sada PMA u svom proizvodnom programu raspolaže sa približno 7000 artikala.

PMA katalozi

PMA projekti