Nova GIMOTA web stranica

Početkom veljače u rad je puštena nova, redizajnirana, preglednija, sadržajnija i funkcionalno znatno unaprijeđena web stranica našeg principala GIMOTA iz Švicarske.

Od svih novosti inženjere će najviše veseliti mogućnost preuzimanja nacrta artikala u 3D CAD formatima.

Velika novost je i nova mogućnost odabira (pretrage) konektora prema zadanim skupinama kriterija kako bi lako pronašli konektor koji Vam najviše odgovara. Sve to dostupno je već sa početne stranice, tako da je proces pronalaska pravog proizvoda sveden na samo nekoliko klikova. Novost koja će sve Vas posebno oduševiti je dobivanje personaliziranih specifikacija za odabrani konektor u .pdf obliku i to samo jednim klikom nakon što specificirate željenu konfiguraciju konektora.

Uz vrlo detaljnu specifikaciju konektora moguće je dobiti i personalizirani .pdf koji uz odabrani sadrži i komplementarne proizvode, pa se tako vaša potraga za dodatnim proizvodima svodi na jednostavno i pregledno pobrojane proizvode na tom istom listu specifikacija. Komplementarni proizvodi su naravno pregledno pobrojani sa pripadajućim slikama, narudžbenim brojevima i linkovima na GIMOTA stranicu gdje o svakom proizvodu opet možete dobiti detaljnije podatke.

Na stranici su i dalje dostupne najnovije vijesti iz GIMOTE, kutak za download novih kataloga i brošura, 3D CAD nacrta, te informacija o sastavljanju i instalaciji proizvoda, a za preuzimanje su dostupni i certifikati i informacije o GIMOTI.

Pozivamo Vas stoga da posjetite novu GIMOTA web stranicu i upoznate se sa novostima koje ona donosi.