GIMOTA je osnovana 1961. u Švicarskoj i specijalizirala se za proizvodnju okruglih konektora za najteže uvjete rada – posebno u tračnim vozilima, konektora za upotrebu na visokim strujama i visokim naponima, te konektora za prijenos podataka.

GIMOTA konektori koriste se diljem svijeta u različitim aplikacijama na željeznici kao što su: napajanje visokom strujom, konvencionalni i elektronički sistemi kontrole, sve vrste mjernih proba, prijenos analognih i digitalnih signala. Sve su te aplikacije izvedene kroz različite instalacije od lokomotive do putničkih vagona. Važno je reći da je GIMOTA prvi izbor za većinu Europskih željeznica.

ORBAN TEHNIKA ovlašteni je distributer GIMOTA proizvoda za Hrvatsku. Za detaljne informacije o GIMOTA proizvodima, posjetite GIMOTA web-stranicu na kojima ćete naći kompletan asortiman proizvoda, kataloge, tehničke karakteristike, brošure sa mogućnostima primjene.

Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom uredu u Zagrebu gdje smo Vam u mogućnosti odgovoriti na sva Vaša pitanja, pokazati proizvode uživo i predočiti Vam sve potrebne prospektne materijale.

Asortiman GIMOTA konektora

GIMOTA OKRUGLI KONEKTORI:
GIMOTA DATA KONEKTORI:

GIMOTA katalozi

GIMOTA projekti