Antonics GmbH je vodeći njemački proizvođač i proizvođač inovativne tehnologije antenskog sustava. Kao tehnološki lider za višepojasne antene za vlak, tvrtka proizvodi moćna antenska rješenja za autobuse i željeznička vozila u svom sjedištu Velten u Berlinu. Tehnologija Antonics planarnih antena omogućuje korištenje različitih komunikacijskih sustava u jednoj, vrlo ravnoj anteni kao što su 5G, LTE, UMTS, GSM, TETRA, WLAN ili GNSS. Antene Antonics koriste se u vlakovima Deutsche Bahna te u autobusima i vlakovima brojnih njemačkih i međunarodnih javnih prijevozničkih tvrtki.


ORBAN TEHNIKA ovlašteni je distributer ANTONICS proizvoda za Hrvatsku. Za detaljne informacije o ANTONICS proizvodima, posjetite ANTONICS web-stranicu na kojima ćete naći kompletan asortiman proizvoda, kataloge, tehničke karakteristike, brošure sa mogućnostima primjene.

Za sve dodatne informacije obratite se našem prodajnom uredu u Zagrebu gdje smo Vam u mogućnosti odgovoriti na sva Vaša pitanja, pokazati proizvode uživo i predočiti Vam sve potrebne prospektne materijale.

Product categories

Solutions

Development and Manufacturing

Consulting & Simulation

The sustainability approach of ANTONICS

ANTONICS projekti